Valross

Valross på oväntat besök i Bohuslän. Man ska visa respekt och inte gå för nära och ta selfies eller så säger marinbiologen Kennet Lundin.


Pin Pa N A T U R A

Lagfarter och slutpriser för bostäder i Varberg Falkenberg och Halland.

. Det är viktigt att den får vara i fred. Enligt experterna är det sällsynt att valrossar dyker upp i svenska vatten. Annons Han ligger där och solar sig och har det bra säger Gösta Karlsson som bor på Smögen till SVT Nyheter Väst.

Smögen i Bohuslän har fått ett besök från Arktis. David Åslin sajnar nytt kontrakt med Ringerike And then we danced-skådespelare gripen. Valross besöker Smögen gå inte för nära Djur.

Ta reda på vem som flyttat in bredvid dig. Valross solar på brygga. En kvinna i 75-årsåldern har omkommit efter att ha blivit påkörd vid en mataffär i Bjurholm i Västerbotten.

Paus i samtalen om nytt Iranavtal. En valross har slagit sig ner på en brygga i kustsamhället. Han ligger där och solar sig.

Fyndet överraskar och kan ge oss bättre vapen i kampen mot kommande pandemier. På en brygga på Smögen ligger den och solar. En valross har dykt upp i kustsamhället.

Senast det hände var på Tjörn år 2003. Smögen i Bohuslän har fått ett sällsynt besök från Arktis. Barfotaman på rymmen i Uddevalla.

Den kan ju ha simmat väldigt långt. En valross befinner sig på ett ovanligt besök i Bohuslän rapporterar flera medier. En valross har slagit sig ner på en brygga i kustsamhället.

Hundratusentals nya RNA-virus har upptäckts av ett forskarlag. Hajar sover med öppna ögon.


Selena Taylor Travel Finduslost Instagram Photos And Videos


Pin On Inredning


Large Elephant Seal Male Chooses Female During Mating Season


Walrus Animals Beautiful Walrus Animals Wild


Baby Walrus Cute Baby Animals Baby Walrus Baby Animals


Valross Glas Kosta Wwf 1977 Stamplad Signerad Paul Hoff Glas


Vikings Wiped Out Iceland S Walruses


Free Daily Desktop Android Iphone Wallpaper By Webshots Baby Walrus Baby Animals Small Pets


A Young Elephant Seal In South Georgia Did You Know That Elephant Seals And Monk Seals Are The Only Seals That Molt They Sh Elephant Seal Cute Seals Elephant

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel